Menu

Laudamotion

Advertisement

Parhaat lennot yhtiöllä Laudamotion eSky-palvelussa

Hinta 1 aikuiselta meno-paluu

Advertisement

✔️ Mihin Laudamotion lentää?

Laudamotion aikataulu sisältää reittejä moniin suosittuihin kaupunkeihin. Käytä eSky-hakukonetta varmistaaksesi yhteyksien saatavuus.

✔️ Milloin voit ostaa halvimmat liput Laudamotion-lennolle?

On parasta ostaa Laudamotion-liput mahdollisimman aikaisin.

✔️ Mitkä lentoyhtiöt toimivat samoilla reiteillä?

Kaupunkeihin, joihin Laudamotion-lennot kulkevat, kulkevat myös muut lentoyhtiöt, jotka voit löytää eSky-hakukoneesta.

✔️ Voinko varata hotellin samaan aikaan Laudamotion-lennon kanssa?

Käyttämällä eSky-hakukonetta voit varata hotellin yhdessä lentosi kanssa Lennot+hotelli-paketissa. Tämän ansiosta matkasi ei ole ainoastaan mukava, vaan säästät myös rahaa pakettialennusten ansiosta.

Get to know more about Laudamotion

Laudamotion

Laudamotion Airlines on itävaltalainen lentoyhtiö, jolla on pitkä historia. Yhtiö perustettiin vuonna 2003, jolloin sen nimenä oli Niki – yksi perustajista oli Formula 1 -legenda Niki Lauda. Vuotta myöhemmin alkoi yhteistyö Air Berlinin kanssa, ja vuonna 2011 yhtiöt fuusioituivat. Valitettavasti vuoden 2017 joulukuussa Nikin liiketoiminta keskeytettiin. Tammikuussa 2018 Niki Lauda osti maksukyvyttömän yhtiön Air Berliniltä takaisin itselleen. Muutamaa kuukautta myöhemmin yhtiö käynnisti taas toimintansa nykyisellä nimellään Laudamotion. Tärkeä tieto on se, että tällä hetkellä yhtiön osakekannasta 100% omistaa Ryanair. Yhtiö tavoittelee lähivuosina voimakasta kasvua ¬– sen kohderyhmänä ovat etenkin Etelä-Euroopassa matkustavat, ja Laudamotionin erittäin edullinen lippujen hinnoittelu on yksi yhtiön monista vahvuuksista.

Laudamotionin IATA-tunnus on OE. Yhtiön tukikohta on Wienissä Itävallassa. Laudamotionin online-lähtöselvitys on ilmainen ja saatavilla useimmille matkustajille. Myös lähtöselvityksen tekeminen kentällä on mahdollista.

Minne Laudamotion lentää?

Yhtiön reittiverkosto keskittyy eteläiseen Eurooppaan. Toiminnan alkaessa tarjolla oli noin tusina Berliinistä lähtevää reittiä, mutta nykyisin tarjolla on muitakin kohteita. Matkustajat voivat valita Laudamotionin yli 40 kohteesta 18 eri maassa, ja määrä on yhtiön kehityksen myötä edelleen nousussa. Laudamotion lentää Itävallasta, Saksasta ja Sveitsistä esimerkiksi Espanjaan, Portugaliin, Kreikkaan, Kyprokselle ja Italiaan, vaikkakin valikoimaan sisältyy myös Ison-Britanniaan liikennöiviä reittejä.

Lentääkö Laudamotion Suomesta?

Tällä hetkellä Laudamotionilla ei ole Suomeen liikennöiviä reittejä. Yhtiön reittiverkoston solmukohdat ovat Wien ja Zürich, joista yhtiö tarjoaa reittejä etenkin eteläiseen Eurooppaan.

Milloin Laudamotionilla on kampanjatarjouksia?

Laudamotionin kampanjatarjoukset ovat herättäneet laajaa kiinnostusta. Vain muutaman kuukauden operoituaan yhtiö toi markkinoille rajatun lippumäärän äärimmäisen houkuttelevaan 1 euron kappalehintaan. Yhtiön profiilin huomioon ottaen kampanjatarjousten julkistaminen on aina vain ajan kysymys. Laudamotion ilmoittaa kampanjoistaan lehdistötiedotteella, joten kannattaa seurata yhtiön julkaisuja sosiaalisissa medioissa sekä tilata sen uutiskirje. Tällä tavoin saatat saada huippuedullisia lippuja Milanoon, Ibizalle, Barcelonaan, Wieniin ja niin edelleen. Entä edulliset lomalennot? Miksipä ei. Laudamotionin tarjoukset koskevat yleensä seuraavan muutaman kuukauden lentoja, joten matkaa on helppo suunnitella myös ennakkoon.

Laudamotion ja matkatavarat

Yhtiön yleiset matkatavarakäytännöt on määritelty säännöissä, jotka jokaisen matkustajan on hyväksyttävä. Edullisten lentolippujen lisäksi yhtiö tarjoaa myös parannuksia matkatavaran kuljetusehtoihin. Laudamotionilla käsimatkatavaran enimmäiskoko on 40x25x20 cm, ja se sisältyy lipun hintaan. Käsimatkavara on kuljetettava joko istuimen alla tai istuinten päällä olevaan matkatavaratelineessä. Se ei saa sisältää teräviä tai vaarallisia esineitä, ja nesteitä saa kuljettaa vain läpinäkyvään muovipussiin pakatuissa 100 millilitran pakkauksissa. Poikkeussäännöt koskevat vauvanruokien sekä lääkkeiden kuljettamista matkustamossa. Pienen lapsen kanssa matkustavilla on myös mahdollisuus tuoda lennolle ylimääräistä käsimatkatavaraa. Lääkinnällisen tarvikkeiden, tai esimerkiksi pyörätuolin, suhteen yhtiölle on ilmoitettava asiasta etukäteen ja noudatettava heidän päätöstään asiassa. Urheilutarvikkeita voi lisämaksusta kuljettaa ruumaan menevänä matkatavarana.

Muu matkatavara on maksullista ja kuljetetaan ruumassa. Laudamotionilla ruumaan menevän matkatavaran enimmäiskoko on 119x119x81 cm ja enimmäispaino 20 kg. Edullisemmin myytävän pienen ruumaan menevän tavaran enimmäiskoko on 55x40x20 cm ja enimmäispaino 10 kg. Yhtiö rajoittaa oikeutta kuljettaa arvokasta tai helposti särkyvää tavaraa ruumassa, sillä se ei ole vastuussa mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.

Minkälaisia koneita Laudamotionin laivastoon kuuluu?

Laudamotion on nopeasti kasvava yhtiö, jonka tavoitteena on laivaston kasvattaminen. Suunnitelmana on kaksinkertaistaa kaluston määrä, hankkia uusia Airbus-koneita sekä vuokrata käyttöön Ryanairin Boeing 737-koneita. Tällä hetkellä Laudamotionin laivasto koostuu useasta Airbus A320-200 sekä A321-200 -koneesta. Ensiksi mainittuun mahtuu 180 matkustajaa, ja jälkimmäisessä istuinpaikkoja on 200. Lennon aikana matkustajat voivat nauttia mukavista istuimista sekä palveluista (viihdetarjontaa, juotavaa, naposteltavaa). Laudamotionin koneiden ulkoasu on punavalkoinen. Koneiden väritys oli tarkoitus uusia, mutta lopulta vain logo sai uuden ilmeen.