Menu

Hae lentoja kohteesta Turku kohteeseen Gdansk

Näytä lajittelu

Gdansk

Tietoa Puolan Itämeri-pääkaupungista

Lennot turusta Gdanskiin ovat erinomainen valinta lyhyelle kaupunkilomalle. Gdansk on hurmaava kaupunki, jonka uniikkiin tunnelmaan kannattaa tutustua mihin vuodenaikaan tahansa. Erityisiä, näkemisen arvoisia paikkoja ovat Kaupungintalo sekä Meripihkamuseo. Entistäkin houkuttelevamman kohteen Gdanskista tekee se, että se sijaitsee Itämeren rannalla, minkä vuoksi voit yhdistää nähtävyydet rannalla rentoutumiseen. Voit myös tutustua naapurikaupunkeihin, kuten Sopotiin ja Gdyniaan, joihin on hyvät yhteydet julkisillla kulkuvälineillä. Ne ovat aivan yhtä hurmaavia, ja niillä on myös paljon tarjottavaa.

Paras aika ostaa halvat lennot

Turunja Gdanskin välille on mahdollista ostaa hyvin halvat lennot. Lento Suomesta Puolan rannikolle kestää ainoastaan tunnin. Lentolippu on hyvä ostaa noin kuukausi etukäteen, mieluiten turistikauden ulkopuolelle, eli aikaiseen kevääseen tai syksyyn. Tämä on hyväksi sinulle, jos arvostat rauhaa ja hiljaisuuta, tai jos vain haluat tutustua kaupunkiin, etkä sen turistinähtävyyksiin. Turistikauden ulkopuolella voit luotaa siihen, että voit löytää halvat lennot, mutta ennen kaikkea kaupungissa on huomattavasti vähemmän turisteja. Mielenkiintoista on se, että lentolipun hinta voi riippua myös matkustusviikonpäivästä ja vuorokaudenajasta, joten on parasta ostaa lippu keskelle viikkoa tai aikaisempiin kellonaikoihin. Vältä myös ostamasta lippuja silloin, kun tilastollisesti enemmän ihmisiä etsii lentolippuja, esimerkiksi sunnuntai-iltaisin.

Miksi jokaisen matkailijan pitäisi käyttää lentohakukoneita?

Mikäli sinun on vaikea löytää sopivaa matkustuspäivää, halpoja lentoja etsivät hakukoneet, kuten eSky voivat auttaa sinua. Ne löytävät helposti eri tarjouksia ja vertailevat niitä, sekä etsivät mielenkiintoisia lentodiilejä. Lisäksi tavallisen hakukriteereillä hakemisen lisäksi ne tarjoavat myös lisäpalveluita, kuten majoitusvaraukset kohteessa tai auton vuokraaminen lentokentällä. Saatavilla on myös blogiartikkeleita, jotka vastaavat usein kysyttyihin kysymyksiin, neuvoja lentokoneella matkustamiseen sekä mielenkiintoisia matkatarjouksia myös muihin kuin äkkilähtöihin.

Kuinka pakkaat käsimatkatavarasi?

Halpalentoyhtiöillä käsimatkatavara sisältyy yleensä lipun hintaan. Ruumaan laitettavasta matkatavarasta peritään ylimääräinen maksu. Hyvin usein ruumamatkatavaran ostaminen ei kuitenkaan ole tarpeen, sillä esimerkiksi matkustaessasi Turusta Gdanskiin sinulle voi riittää pelkkä käsimatkatavara. Voit pakata vaatteesi, lääkkeesi, kiinteät ruoat sekä kosmetiikan matkalaukkuun. Pidäthän mielessä, että viimeksi mainittujen on oltava pakkauksissa, joiden maksimikoko on 100 ml, ja nämä on laitettava läpinäkyvään pussiin. Tämä pätee kaikkiin nesteisiin, jotka otat lentokoneen matkustamoon. Voit ottaa mukaasi kerralla yhteensä 1 litran nesteitä. Käsimatkatavarat voivat sisältää myös lentokentän tax free –myymälöistä ostettuja nesteitä, kuten alkoholia, mutta ne on laitettava suljettuun pussiin, ja sinun on säilytettävä todiste ostoksestasi.

Matkustusluokat lennoilla Gdanskiin

Yleensä lentoyhtiöt tarjoavat kaksi eri matkustusluokka: economy ja business. Riippuen reitistä ja lentoyhtiöstä, näihin luokkiin sisältyy erilaisia palveluita. Business-luokka on tarkoitettu ihmisille, jotka tarvitsevat enemmän tilaa tai mukavan hiljaisen paikan työskentelyyn. Economy-luokka sen sijaan sisältää lentojen perusmukavuudet, joiden ansiosta matkustajat voivat nauttia viihteestä tai tilata aterioita ruokalistalta. Vähentääkseen lentolippujen hintaa monet lentoyhtiöt ovat ottaneet käyttöön monia heikennyksiä palveluihinsa taatakseen mukavuuden ja halvat lennot. Tämä pätee kaikkiin matkustusluokkiin. Matkustaessasi halvoilla lentoyhtiöillä tarjoamme ainoastaan yhden luokan, mutta lisämaksusta voit kuitenkin saada myös lisäpalveluita, kuten ensimmäisen rivin paikan tai paikan, jossa on enemmän jalkatilaa.

Matkustusasiakirjat lennolla Helsingistä Gdanskiin

Ennen lentoasi Gdanskiin sinun on tulostettava tarkistuskorttisi ja otettava se mukaasi lentokentällä. Tämä asiakirja vahvistaa varauksesi sekä sisältää perustietoa matkustajasta. Sekä Suomi että Puola kuuluvat Schengen-alueeseen, mikä tarkoittaa sitä, että niiden kansalaiset voivat matkustaa näissä maissa käyttäen ainoastaan henkilökorttia. Passia ei tarvita, sillä se mahdollistaa rajojen ylittämisen samalla tavalla kuin henkilökorttikin. Ennen kuin matkan aloittamista varmista, että henkilökorttisi ei ole vanhentunut välttääksesi epämukavat tilanteet lentosi aikana. Lentäessäsi Helsingistä Puolaan sinun ei tarvitse hakea viisumia ennakkoon. Voit viipyä Puolassa korkeintaan 90 päivää ilman oleskelulupaa.

Lähtöselvitys verkossa lennolla Turusta Gdanskiin

Tällä hetkellä kaikista kätevin ja nopein tapa lähtöselvityksen tekemiseen on online check-in. Se on helppo suoritaa, jotta säästät aikaa sekä vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta, jotka liittyvät lähtöselvityksen tekemiseen lentokentällä. Tarvitset vain internetyhteyden. Tehdäksesi lähtöselvitys, täytä lähtöselvityslomake tiedoillasi ja seuraa ohjeita. Tarkistuskorttisi luodaan automaattisesti järjestelmässä. Tarkistuskortti sisältää matkustajan henkilökohtaiset tiedot, ja se on välttämätön, jotta pääset lennollesi. Lentäessäsi Turusta Gdanskiin muista ottaa se mukaasi ja esittää se tarkistuksessa.

Mitkä lentokoneet lentävät reitillä Turusta Gdanskiin?

Lentokonemarkkinoita dominoivat kaksi eri yhtiötä: Boeing ja Airbus. Näiden yritysten tuottamat lentokoneet ovat kaikista käytetyimpiä ja ostetuimpia lentokoneita maailmassa. Kiitos niiden, voit matkustaa nopeasti ja mukavasti eri puolille maailmaa. Vaikka Boeing 77 ja Airbus A320 ovat vielä kaikkein yleisimpiä malleja, niitä valmistajat kehittävät niitä jatkuvasti. Tuloksena tästä uusia lentokonemalleja syntyy, kuten Boeing 787 Dreamliner. On erittäin todennäköistä, että lentosi Turusta Gdanskiin operoidaan jollakin näistä konemalleista. Jos haluat tarkistaa, millaisella koneella tulet lentämän, voit löytää tämän tiedon lentolipustasi tai varausjärjestelmästä.

Lisäpalvelut

Turku-Gdansk-välillä operoivat lentoyhtiöt tarjoavat lisäpalveluita, kuten erityyppisiä vakuutuksia, tilattavia aterioita, urheiluvälineiden kuljetusta ja mahdollisuuden varata istumapaikka ylimääräisellä jalkatilalla tai haluamastasi paista. Lisäpalvelujen ostaminen ei ole pakollista. Muita palveluita, joita voit ostaa lentäessäsi Gdanskiin ovat muun muassa suurempi määrä matkatavaroita, koneeseen nousu ensimmäisten joukossa tai pienen lemmikkieläimen kanssa matkustaminen. Koska lentoyhtiöiden tarjoama lisäpalveluvalikoima on melko suuri, on matkustajan otettava yhteyttä lentoyhtiöön, mikäli hänellä on muita erityistarpeita. Matkustajan on myös huomautettava lentoyhtiötä muutama päivä ennen lennon aikataulunmukaista lähtöaikaa.

 

Tietoa Gdansk Lech Wałęsa –lentokentästä

Gdansk Lech Wałęsa –lentokenttä sijaitsee 10 kilometrin päässä Gdanskin ja Sopotin keskustoista ja 20 kilometrin päässä Gdyniasta. Se on Puolan kolmanneksi suurin lentokenttä. Kentällä on kaksi matkustajaterminaalia. Matkustajien käytettävissä on myös lehtikioskeja, postitoimisto, lasten leikkipaikka, ruokailupaikkoja, matkatoimistoja, infotiskejä sekä pankkeja ja valuutanvaihtopisteitä. Lentokentälle pääsee helposti julkisella bussilla tai junalla. Myös lähellä olevalta ohitustieltä pääsee lentokentälle autolla. Lentokentällä tarjolla on parkkipaikkoja ja lukuisia eri parkkivaihtoehtoja sekä autonvuokrausyritys.

✔️ Onko eSkylla saatavilla erityistarjouksia lentoihin kohteeseen kohteesta Turku kohteeseen Gdansk?

Lataamme säännöllisesti matkatarjouksia edulliseen hintaan eSky.fi-sivustolle. Seuraa meitä ja inspiroidu!

✔️ Varatessani lennot kohteeseen kohteesta Turku kohteeseen Gdansk voinko ostaa myös vakuutuksen?

Varatessasi lentolippuja eSky.fi-osoitteesta voit ostaa myös erilaisia vakuutuksia tarpeidesi mukaan. Tämän ansiosta matkastasi tulee mukava ja turvallinen.

✔️ Jos varaan lennot kohteeseen kohteesta Turku kohteeseen Gdansk, voinko varata myös majoituksen?

eSky.fi-verkkosivustolla tarjoamme majoitushakukoneen, jonka avulla voit huolehtia majoituksestasi matkakohteessasi jo ennen matkaa. Majoitus voidaan varata lipusta riippumatta tai osana Lennot+hotelli-pakettia.

✔️ Mitkä lennot lentävät kohteeseen kohteesta Turku kohteeseen Gdansk?

eSky.fi-sivustolla varmistamme, että lennot kohteeseen kohteesta Turku kohteeseen Gdansk sisältävät paitsi halpalentoyhtiöitä, niin myös sellaisia lentoyhtiöitä, jotka ovat erikoistuneet korkeampiin standardeihin.

Hyödyllistä tietoa lentokentistä

Turku Gdansk

Suositut lentoyhtiöt reitillä Turku - Gdansk

Etsitkö hotellia? Katso parhaat hotellit kohteessa Gdansk

Löydä hotelli kohteessa kohteessa Gdansk