Löydä edullinen majoitus - lukuisia tarjouksia makusi mukaan!

  • Yli 1,3 miljoonaa kiinteistöä
  • Hotelleja
  • Huoneistoja
  • Alennuksia
2 1
MAJOITUS HYVÄÄN HINTAAN Valittavana yli 1,3 miljoonaa hotellia, joista löydät majoituksen loistavaan hintaan
Ei piilokustannuksia Varausehtomme ovat läpinäkyvät. Tiedät alusta lähtien, minkä verran maksat

Onko sinulla jotakin kysyttävää hotellista tai varauksestasi?

Löydät vastaukset matkaoppaastamme

Hotellihuoneiden varustelu ja tyypit
Hotellihuoneiden varustelu ja tyypit

Hotellihuoneen taso ja varustelu riippuu paljolti hotellin tasosta ja siitä, montako tähteä hotellilla on. Alla olemme kuvanneet yleisimpiä huonetyyppejä, mutta kannattaa muistaa, että huoneet tai niiden varustelu voivat poiketa alla kuvatusta riippuen maasta, alueesta ja tietysti itse hotellista. Standard Perustason hotellihuoneen kalustukseen kuuluvat sängyt sekä yöpöydät tai hyllyt ja yölamput jokaisen nukkumapaikan yhteydessä, vaatekomero tai -kaappi, tuoli ja/tai pöytä, ripustuspaikkoja vaatteille sekä  peili. Standard-tason huoneisiin kuuluu myös kylpyhuone, jonka varustelu riippuu hotellin tasosta. Jokaiselle yöpyjälle on luultavasti ainakin kylpypyyhkeet sekä pesuaineita. Tasokkaammissa hotelleissa myös hiustenkuivaaja kuuluu vakiovarustukseen.  Family Family-huoneet (FAM) ovat yleensä kooltaan isompia versioita Standard-huoneista. Tässä huonetyypissä pinta-alaa on yleensä enemmän, mutta kalustus tai varustelu ei juurikaan poikkea Standard-huoneista. Yleensä huoneissa on jollain tavalla huomioitu suurempaa yöpyjämäärää (enemmän tilaa vaatteille, enemmän tuoleja, isompi kylpyhuone). Huoneistot (Apartment) Huoneistojen (APT) mukavuuksiin kuuluu Standard-huoneiden varustelun lisäksi keittokomero, astiasto ja aterimia. Huoneistossa voi siis valmistaa itse omat ateriansa. Joskus huoneistoissa on myös kaksi erillistä huonetilaa, joista toinen voi olla esimerkiksi lapsille.    

Sänkykoot hotelleissa
Sänkykoot hotelleissa

Hotelleissa on usean tyyppisiä vuoteita: Single: yhden hengen vuode Twin: kaksi erillistä yhden hengen vuodetta Double:  parisänky Queen: iso parisänky, jonka mitat ovat noin 153-160 x 203 cm King: queen size -vuodetta isompi parisänky, jonka mitat ovat noin 200-203 x 210 cm

Hotellejen palvelut ja lisäpalvelut
Hotellejen palvelut ja lisäpalvelut

Monet hotellit tarjoavat erilaisia lisäpalveluita kuten herätyspalvelua, pesulapalvelua, huonepalvelua, taksien tilausta, kulttuuritapahtumien lipunmyyntiä, turisti-infoa tai tallelokeroa arvoesineille. Osa tällaisista palveluista saattaa olla maksullisia. Minibaari Tämä lisäpalvelu on yleensä maksullinen. Nautitut juomat ja naposteltavat maksetaan lähtiessä uloskirjautumisen yhteydessä. Huoneessa on yleensä lista minibaarin sisältämistä tuotteista sekä niiden hinnoista. Kahvi ja tee Monissa hotelleissa huoneessa on hintaan sisältyvää teetä ja kahvia. Tällöin huoneessa on kahvin- tai vedenkeitin ja teetä, kahvia, sokeria ja maitoa tai kermaa sisältävä setti sekä myös lasisia tai kertakäyttöisiä kuppeja. Huoneen ulkopuolella Hotellin vieraiden käyttöön tarjoamien tilojen ja mukavuuksien määrä ja laatu riippuvat lähinnä hotellin tasosta. Tällaisia mukavuuksia ovat esimerkiksi uima-altaat, saunat, kuntosalit ja muut kuntoilutilat, erilaiset terveyspalvelut ja hoitotilat, koru- ja lahjatavaramyymälät, kampaamot, matkatavaran säilytys, urheiluvälineiden säilytys, neuvottelutilat, matkaopastukset, vaatteidenhuolto sekä ilmainen pysäköinti.   Internet-yhteydet Useimmat hotellit tarjoavat asiakkailleen Internet-yhteyden. Hienommissa hotelleissa huoneissa on usein nopeat laajakaistayhteydet, joiden käytöstä ei peritä lisämaksua. Jotkut hotellit tarjoavat internetkahvilan tyyppistä palvelua, ja näiden hinnoittelu vaihtelee hotellikohtaisesti.   Monet hotellit tarjoavat myös langattomia WiFi-verkkoja. Niiden kautta pääsy verkkoon saattaa olla jollain tavalla rajoitettua tai niiden käyttö saattaa olla maksullista. Hotellihenkilökunta osaa tarvittaessa kertoa verkoista ja niihin mahdollisesti liittyvistä maksuista.

Valitse sinua kiinnostava aihe

Käyttämällä tätä sivua hyväksyt evästekäytäntömme. Lue lisää täältä. Hyväksy