Menu

Hotellihuoneiden varustelu ja tyypit

Hotellihuoneiden varustelu ja tyypit

Hotellihuoneen taso ja varustelu riippuu paljolti hotellin tasosta ja siitä, montako tähteä hotellilla on.

Alla olemme kuvanneet yleisimpiä huonetyyppejä, mutta kannattaa muistaa, että huoneet tai niiden varustelu voivat poiketa alla kuvatusta riippuen maasta, alueesta ja tietysti itse hotellista.

Standard

Perustason hotellihuoneen kalustukseen kuuluvat sängyt sekä yöpöydät tai hyllyt ja yölamput jokaisen nukkumapaikan yhteydessä, vaatekomero tai -kaappi, tuoli ja/tai pöytä, ripustuspaikkoja vaatteille sekä  peili.

Standard-tason huoneisiin kuuluu myös kylpyhuone, jonka varustelu riippuu hotellin tasosta. Jokaiselle yöpyjälle on luultavasti ainakin kylpypyyhkeet sekä pesuaineita. Tasokkaammissa hotelleissa myös hiustenkuivaaja kuuluu vakiovarustukseen. 

Family

Family-huoneet (FAM) ovat yleensä kooltaan isompia versioita Standard-huoneista.

Tässä huonetyypissä pinta-alaa on yleensä enemmän, mutta kalustus tai varustelu ei juurikaan poikkea Standard-huoneista. Yleensä huoneissa on jollain tavalla huomioitu suurempaa yöpyjämäärää (enemmän tilaa vaatteille, enemmän tuoleja, isompi kylpyhuone).

Huoneistot (Apartment)

Huoneistojen (APT) mukavuuksiin kuuluu Standard-huoneiden varustelun lisäksi keittokomero, astiasto ja aterimia. Huoneistossa voi siis valmistaa itse omat ateriansa. Joskus huoneistoissa on myös kaksi erillistä huonetilaa, joista toinen voi olla esimerkiksi lapsille.  

 

Tämän artikkelin sisältämät vinkit ja ehdotukset ovat vain lisätietoa, eikä niiden perusteella voida esittää mitään vaatimuksia eSky.fi:lle.

Sisältääkö artikkeli kaipaamasi tiedot? Kyllä | Ei
Mielestäni tämä artikkeli:
Kiitos mielipiteestäsi!