Menu

Hotellejen palvelut ja lisäpalvelut

Hotellejen palvelut ja lisäpalvelut

Monet hotellit tarjoavat erilaisia lisäpalveluita kuten herätyspalvelua, pesulapalvelua, huonepalvelua, taksien tilausta, kulttuuritapahtumien lipunmyyntiä, turisti-infoa tai tallelokeroa arvoesineille. Osa tällaisista palveluista saattaa olla maksullisia.

Minibaari

Tämä lisäpalvelu on yleensä maksullinen. Nautitut juomat ja naposteltavat maksetaan lähtiessä uloskirjautumisen yhteydessä. Huoneessa on yleensä lista minibaarin sisältämistä tuotteista sekä niiden hinnoista.

Kahvi ja tee

Monissa hotelleissa huoneessa on hintaan sisältyvää teetä ja kahvia. Tällöin huoneessa on kahvin- tai vedenkeitin ja teetä, kahvia, sokeria ja maitoa tai kermaa sisältävä setti sekä myös lasisia tai kertakäyttöisiä kuppeja.

Huoneen ulkopuolella

Hotellin vieraiden käyttöön tarjoamien tilojen ja mukavuuksien määrä ja laatu riippuvat lähinnä hotellin tasosta. Tällaisia mukavuuksia ovat esimerkiksi uima-altaat, saunat, kuntosalit ja muut kuntoilutilat, erilaiset terveyspalvelut ja hoitotilat, koru- ja lahjatavaramyymälät, kampaamot, matkatavaran säilytys, urheiluvälineiden säilytys, neuvottelutilat, matkaopastukset, vaatteidenhuolto sekä ilmainen pysäköinti.  

Internet-yhteydet

Useimmat hotellit tarjoavat asiakkailleen Internet-yhteyden. Hienommissa hotelleissa huoneissa on usein nopeat laajakaistayhteydet, joiden käytöstä ei peritä lisämaksua. Jotkut hotellit tarjoavat internetkahvilan tyyppistä palvelua, ja näiden hinnoittelu vaihtelee hotellikohtaisesti.  

Monet hotellit tarjoavat myös langattomia WiFi-verkkoja. Niiden kautta pääsy verkkoon saattaa olla jollain tavalla rajoitettua tai niiden käyttö saattaa olla maksullista. Hotellihenkilökunta osaa tarvittaessa kertoa verkoista ja niihin mahdollisesti liittyvistä maksuista.

Tämän artikkelin sisältämät vinkit ja ehdotukset ovat vain lisätietoa, eikä niiden perusteella voida esittää mitään vaatimuksia eSky.fi:lle.

Sisältääkö artikkeli kaipaamasi tiedot? Kyllä | Ei
Mielestäni tämä artikkeli:
Kiitos mielipiteestäsi!