Menu

Pegasus

Advertisement

Parhaat lennot yhtiöllä Pegasus eSky-palvelussa

Hinta 1 aikuiselta meno-paluu

Advertisement

✔️ Mihin Pegasus lentää?

Pegasus aikataulu sisältää reittejä moniin suosittuihin kaupunkeihin. Käytä eSky-hakukonetta varmistaaksesi yhteyksien saatavuus.

✔️ Milloin voit ostaa halvimmat liput Pegasus-lennolle?

On parasta ostaa Pegasus-liput mahdollisimman aikaisin.

✔️ Mitkä lentoyhtiöt toimivat samoilla reiteillä?

Kaupunkeihin, joihin Pegasus-lennot kulkevat, kulkevat myös muut lentoyhtiöt, jotka voit löytää eSky-hakukoneesta.

✔️ Voinko varata hotellin samaan aikaan Pegasus-lennon kanssa?

Käyttämällä eSky-hakukonetta voit varata hotellin yhdessä lentosi kanssa Lennot+hotelli-paketissa. Tämän ansiosta matkasi ei ole ainoastaan mukava, vaan säästät myös rahaa pakettialennusten ansiosta.

Tutustu tarkemmin Pegasus -lentoyhtiöön

Pegasus

Pegasus Airlines on yksityinen turkkilainen lentoyhtiö. Se perustetiin vuonna 1990 irlantilaisen Aer Lingusin ja kahden muun lentoyhtiön tilauslentoyhtiöksi. Neljä vuotta myöhemin kaksi liikekumppania myivät osuutensa yrityksestä paikalliselle pankille tehden Pegasus Airlinesista täysin turkkilaisen yrityksen. Muutaman myönteisen vuoden jälkeen vuonna 2005 lentoyhtiö muuttui halpaletoyhtiöksi. Vain kaksi vuotta tämän jälkeen Pegasus Airlines kuljetti enemmän turkkilaisia matkustajia kuin mikään muu lentoyhtiö. Vuona 2013 matkustajien määrä nousi 16,9 miljoonaan. Lentoyhtiön pääkonttori sijaitsee Istanbulin Sabiha Gökçenin ja Istanbulin uudella lentokentällä. Pegasus Airlines tarjoaa 97 kohdetta.

Matkatavarat

Pegasus Airlinesilla voit ottaa käsimatkatavarat mukaasi lentokoneeseen. Niiden mitat ja painorajoitukset riippuvat lentoyhtiöstä ja voivat vaihdella riippuen varausluokasta tai reitistä. Kirjatun matkatavaran on Pegasus Airlinesilla mahduttava myös annettuihin mittoihin ja painorajoituksiin, jotka riippuvat jälleen kerran varausluokasta ja reitistä.

Online check-in

Online check-in voidaan tehdä aikaisintaan 70 tuntia ja viimeistään 40 minuuttia ennen lennon lähtöaikaa. Lähtöselvityksen aikana voit valita paikkasi ja aterian (ei kuitenkaan myöhemmin kuin 24 tuntia ennen lentoa) sekä ostaa ylimääräisen matkatavaran (viimeistään 4 tuntia ennen matkaan).

Kalusto

Pegasus Airlines on ylpeä Turkin uusimmasta kalustostaan. Sillä on 47 lentokonetta, joiden joukossa on 43 Boeing 737-800 –konetta 189 matkustajalle, sekä 4 Airbus A320-214-konetta 174 matkustajale.

Istanbulin Sabiha Gökçen -lentoasema

Lentokenttä on yksi Istanbulin kansainvälisistä lentoasemista. Se on nimetty Sabiha Gökçenin, ensimmäisen turkkilaisen naislentäjän mukaan.

Lentokentä sijaitsee 35 kilometriä kaupungin keskustasta lounaaseen. Se rakennettiin tasapainottamaan matkustajien kasvavaa määrää läheisellä Atatürkin lentoasemalla. Siinä on kaksi terminaalia – maan sisäisille ja kansainvälisille lennoille. Vuosittain lentokentällä vierailee noin 25 miljonaa matkustakaa. Vuonna 2010 Sabiha Gökçenin –lentoasema voitti Lontossa järjestetyssä halpalentoyhtiöiden maailmankongressissa palkinnon maailman parhaana lentokenttänä.

Ateriat

Lisämaksulliset ateriat ovat tilattavissa viimeistään 24 tuntia ennen lentoa. Voit valita lastenmenun, hedelmiä suklaalla, fondue, lämpimän tai kylmän aamupalan, kanaschnitzelin, sieniraviolit, leivitetyn kanaleikkeen, lohisalaatin, kakkua, sushia, mozarellajuustoa tomaattisalaatilla, grillattuja lihapullia, grillatun pihvin tai mereneläviä.

Lisäpalvelut

Lentoyhtiöllä on oma kanta-asiakasohjelmansa, jonka nimi on Pegasus Plus. Kortinhaltijat keräävät lentomaileistaan pisteitä, jotka voidaan vaihtaa alennuksiin seuraavilla lennoilla.