Menu

Qatar Airways

Advertisement

Parhaat lennot yhtiöllä Qatar Airways eSky-palvelussa

Hinta 1 aikuiselta meno-paluu

Advertisement

✔️ Mihin Qatar Airways lentää?

Qatar Airways aikataulu sisältää reittejä moniin suosittuihin kaupunkeihin. Käytä eSky-hakukonetta varmistaaksesi yhteyksien saatavuus.

✔️ Milloin voit ostaa halvimmat liput Qatar Airways-lennolle?

On parasta ostaa Qatar Airways-liput mahdollisimman aikaisin.

✔️ Mitkä lentoyhtiöt toimivat samoilla reiteillä?

Kaupunkeihin, joihin Qatar Airways-lennot kulkevat, kulkevat myös muut lentoyhtiöt, jotka voit löytää eSky-hakukoneesta.

✔️ Voinko varata hotellin samaan aikaan Qatar Airways-lennon kanssa?

Käyttämällä eSky-hakukonetta voit varata hotellin yhdessä lentosi kanssa Lennot+hotelli-paketissa. Tämän ansiosta matkasi ei ole ainoastaan mukava, vaan säästät myös rahaa pakettialennusten ansiosta.

Tutustu tarkemmin Qatar Airways -lentoyhtiöön

Qatar Airways

Quatar Airways perustettiin 1993. Se on mailman nopeimmin kasvavia lentoyhtiöitä. Quatarin kansallisesta lentoyhtiöstä 50% on valtion omistuksessa ja toinen puolikas yksityisten sijoittajien hallussa. Yhtiö kuuluu Arab Air Carriers Organisation -allianssiin. Sen pääkonttori on maan pääkaupungissa Dohassa. Vuonna 2014 STYTRAX palkitsi kahdeksannen kerran Qatar Airwaysin Lähi-idän parhaana lentoyhtiönä.

Matkatavarat

Qatar Airwaysin lennoille voi ottaa käsimatkatavaraa. Yhtiö määrittelee tarkemmat koko- ja painorajat, jotka saattavat vaihdella sekä matkustusluokan että liikennöitävän reitin mukaan. Myös ruumaan menevää matkatavaraa koskevat koko- ja painorajoitukset riippuvat reitistä ja matkustusluokasta.

Matkustusluokat

Economy-luokan matkustajia hemmotellaan mukavilla istuimilla, runsaalla jalkatilalla, tyynyillä ja peitoilla sekä sähköpistokkeilla, interaktviisella viihdejärjestelmällä ja lennolla käytössä olevalla wifi-yhteydellä. Tämä kaikki kuuluu Boeing 787 -koneissa jokaisen istuinpaikan varusteluun. Sekä aikuisille että lapsille on tarjolla laaja valikoima elokuvia, pelejä ja musiikkia. Business-luokassa matkustajilla on tilavat istuimet, jotka kokonaan avattuina toimivat myös sänkyinä. Businessluokassa matkustajille tarjotaan myös edellytykset työskentelyyn: reilusti tilaa, yksityisyyttä, pistokkeita tietokoneille ja muille laitteille, sekä Boeing 787 -koneissa myös WiFi-yhteys. Lennolla tarjotaan huippukokkien valmistamia naposteltavia ja ateroita. Ykkösluokassa matkustaville tarjolla on mukava vuode ja henkilökohtaista palvelua. Lentoyhtiö on hyvin tarkka palvelunsa tasosta, aina maailmanluokan kokkien valmistamista aterioista Christian Diorin suunnittelemaan matkatarvikesettiin.

Verkkolähtöselvitys

Lähtöselvityksen voi tehdä verkossa useimpiin matkakohteisiin. Yleensä lähtöselvitys aukeaa 36 tuntia ja sulkeutuu 90 minuuttia ennen lähtöaikaa. Lähtöselvitys onnistuu myös mobiililaitteilla yhtiön tarjoamaa sovellusta käyttäen. Sovellus on saatavilla Androidille, iOS:lle ja Blackberry-puhelimille. Lentokentällä lähtöselvitys aukeaa yleensä 3 tuntia ennen lähtöä ja sulkeutuu tuntia ennen lähtöaikaa (Economy-luokka) tai 45 minuuttia ennen (Business-luokka).

Laivasto

Qatar Airwaysilla on yli 200 lentokoneen laivasto. Siihen kuuluu seuraavia konemalleja: Airbus A320-200, Airbus A321-200, Airbus A330-200, Airbus A330-300, Airbus A340-600, Boeing 777-200, Boeing 777-300, Boeing 787-8, Airbus A330 Freighter, Boeing 777 Freighter, Bombardier Challenger 605, Bombardier Global 5000, Bombardier Global Express XRS.

Hamadin kansanvälinen lentoasema

Qatar Airwaysin kotipaikka on Hamadin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Qatarin pääkaupungissa Dohassa. Lentoasemalla on businessluokan matkustajille tarjolla Al Mourjan Business Lounge. Matkustajilla on käytössään mittava ruokalista, perhehuoneita sekä hiljainen tila, jossa voi rentoutua ennen tulevaa matkaa. Matkailijan tarpeista riippuen tarjolla on näyttöjä, wifi-yhteydellä varustettuja työasemia sekä pelihuoneita, joissa voi rentoutua muun muassa Formula 1 -simulaattoreiden parissa. Vuonna 2014 SKYTRAX palkitsi Qatar Airwaysin toistamiseen parhaasta business-loungesta.

Tarjoilu lennolla

Qatar Airwaysin matkustajien ruokalistan valmistelee neljä mailman eri kolkista lähtöisin olevaa huippukokkia. Tarjolla on arabialaisia herkkuja, kausittain vaihtuvia salaatteja, liharuokia ja jälkiruokia. Pyynnöstä yhtiö valmistaa myös erityisateroita, kuten gluteenitonta, vähälaktoosista, kosheria tai muuta erityisruokavalion mukaista ruokaa.

Lisäpalvelut

Vammaisten matkustajien tai muusta syystä erityisavustusta tarvitsevien tulee ilmoittaa tarpeestaan varausta tehdessä tai viimeistään 48 tuntia ennen lentoa. Opaskoirat saavat olla matkustamossa vain USA:han liikennöivillä reiteillä. Muilla reiteillä avustava eläin kuljetetaan ilmaiseksi koneen ruumassa. Lapsille on tarjolla elokuvia, pelejä, värikyniä, värityskirjoja ja makeisia. Pienten lasten vanhempia huomioidaan tarjoamalla tarvittaessa vaippoja, kosteuspyyhkeitä ja muuta tarpeellista.