Menu

Norwegian Air International

Advertisement

Parhaat lennot yhtiöllä Norwegian Air International eSky-palvelussa

Hinta 1 aikuiselta meno-paluu

Advertisement

✔️ Mihin Norwegian Air International lentää?

Norwegian Air International aikataulu sisältää reittejä moniin suosittuihin kaupunkeihin. Käytä eSky-hakukonetta varmistaaksesi yhteyksien saatavuus.

✔️ Milloin voit ostaa halvimmat liput Norwegian Air International-lennolle?

On parasta ostaa Norwegian Air International-liput mahdollisimman aikaisin.

✔️ Mitkä lentoyhtiöt toimivat samoilla reiteillä?

Kaupunkeihin, joihin Norwegian Air International-lennot kulkevat, kulkevat myös muut lentoyhtiöt, jotka voit löytää eSky-hakukoneesta.

✔️ Voinko varata hotellin samaan aikaan Norwegian Air International-lennon kanssa?

Käyttämällä eSky-hakukonetta voit varata hotellin yhdessä lentosi kanssa Lennot+hotelli-paketissa. Tämän ansiosta matkasi ei ole ainoastaan mukava, vaan säästät myös rahaa pakettialennusten ansiosta.

Tutustu tarkemmin Norwegian Air International -lentoyhtiöön

Norwegian Air International

Norwegian Air International on irlantilainen halpalentoyhtiö, joka kuuluu Norwegian Air Shuttle -konsernin tytäryhtiöihin. Yhtiöllä on yli 500 reittiä yli eri 150 kohteeseen. Se liikennöi Euroopan reittejään useilta lentoasemilta Suomessa, Tanskassa, Espanjassa, Italiassa ja Britanniassa. Sen kotipaikka ja reittien tärkein solmukohta on Dublinin lentoasema. Vuodesta 2017 Norwegianin reittivalikoimaan kuulunut myös lentoja USA:n länsirannikolle New Yorkiin ja Rhode Islandiin. Norwegianin kaluston keski-ikä on vain 3,6 vuotta. Yhtiön mukaan sen laivasto on yksi maailman nuorimmista ja ympäristöystävällisimmistä.

Matkatavarat

Norwegian Air Internationalin kaikki matkustajat voivat ottaa lennolle ilmaiseksi käsimatkavaraa. On kuitenkin tärkeää, ettei täysin pakattu ja suljettu laukku ylitä paino- tai kokorajaa. Tarkat rajat riippuvat matkustusluokasta. Ilmaiseksi lennolle voi ottaa yhden käsimatkatavaran sekä yhden henkilökohtaisen tavaran, kuten naisten käsilaukun tai kannettavan tietokoneen laukun. Ruumaan menevää matkatavaraa koskevat rajoitukset riippuvat varausluokasta. Hintavammissa luokissa lippujen hinntoihin kuluu lisämatkatavaraa, kun taas edullisemmissa luokissa niistä on maksettava erikseen. Myös ruumaan menevää matkavaraa koskevat koko- ja painorajoitukset. Kannattaa huomata, että voit säästää jopa 50% varaamalla lisämatkatavaran verkossa viimeistään 6 tuntia ennen lähtöaikaa.

Matkustustluokat

Tarjolla olevat matkustusluokat riippuvat lennon pituudesta. Lyhyemmillä matkoilla valittavana on kolme luokkaa, hintajärjestyksessä: LowFare, LowFare+ ja Flex. Luokkien eroina ovat lipun hintaan sisältyvän matkatavaran määrä, istuinpaikan varaus sekä mahdollisuus priority boardingiin. Mannertenvälisillä lennoilla voi valita kahdesta matkustamon osasta: Economy ja Premium. Economy-matkustamon luokat ovat samat kuin lyhyemmillä lennoilla. Premium matkustamossa vaihtoehtoina ovat Premium- ja PremiumFlex-luokat. Premium-luokissa tarjolla on lisämukavuutta ja runsaammin palveluita, sekä tietysti korkeammat hinnat. Kannattaa muistaa, että ennen lentoa matkustusluokkaa voi aina vaihtaa.

Verkkolähtöselvitys

Norwegian Air National tarjoaa kaikille matkustajille mahdollisuuden tehdä lähtöselvitys verkossa. Tätä kannattaa hyödyntää, sillä näin lähtöselvitys sujuu nopeammin ja jonotusaika kentällä lyhenee. Aloittaaksesi Internetlähtöselvityksen tarvitset vain varausnumerosi. Yhtiön oma järjestelmä opastaa sen jälkeen prosessin läpi. Lähtöselvityksen lopuksi sinulle luodaan matkalippuna toimiva tarkastuskortti, joka oikeuttaa koneeseen nousuun matkapäivänä. Se on siis tärkeää muistaa ottaa lentokentälle. Tarkastuskortin voi pitää mukanaan joko paperisena kopiona tai elektronisessa muodossa

Laivasto

Verkkosivuillaan yhtiö kertoo, että sen laivasto on mailman nuorimpia ja ympäristöystävällisimpiä. Norwegian Air Internationalin lentokaluston keski-ikä on vain 3,7 vuotta. Yhtiön käyttämät konemallit käyttävät monia muita koneita vähemmän polttoainetta, mikä näkyy alhaisina lipun hintoina ja hyödyttää myös ympäristöä. The carrier claims on its website that its fleet is one of the youngest and the most modern in the world. The average age of aircraft is in Norwegian Air National is only 3,7 years. Planes flying in the line colors consume less fuel than many other models, bringing lower ticket prices and more environmental benefits. Vuonna 2015 Norwegian Air International palkittiin parhaasta polttoainetehokkuudesta Atlantin ylittävillä lennoilla. Yhtiön 150 lentokoneen kantaan kuuluu sellaisia konemalleja kuin Boeing 737-800, Boeing 737 MAX ja Boeing 787 Dreamliner. Laivastoon on myös liittymässä noin 200 uutta konetta. Näihin kuuluu jo mainittujen mallien lisäksi Airbus A321 Long Range sekä Airbus A320 -koneita.

Dublinin lentoasema

Dublinin lentoasema on Irlannin pääkaupungin kansainvälinen lentoasema ja Norwegian Air Internationalin reittien tärkein solmukohta. Lentokenttä sijaitsee 10 kilometriä kaupungin keskustasta pohjoiseen. Lentoasemalla on kaksi terminaalia ja sitä on modernisoitu laajasti viimeisen 20 vuoden aikana. Lentoasemalle ei ole suoraa junayhteyttä, mutta Dublinin keskustaan pääsee joko bussilla tai taksilla Taksiasemia on terminaalien ulkopuolella, ja kentälle liikennöivät myös kaupungin oman Dublin Bus -yhtiön lisäksi useat bussiyhtiöt, jotka tarjoavat yhteyksiä sekä Dubliniin että Irlannin muihin kaupunkeihin. Vaikka suoraa junayhteyttä lentoasemalle ei ole, bussilla pääsee melko kätevästi myös lähimmille rautatieasemille.

Ateriat ja tarjoilu

Useimmilla Norwegian Air Internationalin lennoilla on tilata saada pikkupurtavaa koneen omasta valikoimasta. Tarjolla on monelaisia makeisia, suolaista naposteltavaa ja juotavaa. Jos tiedät haluavasi aterian, kannattaa matkustusluokka valita niin, että siihen sisältyy tarjoilu. Lennolla aterioivat matkustajat voivat valita kolmesta ateriavaihtoehdosta.

Lisäpalvelut

Boeing 700-800 -koneissa matkustajille on tarjolla ilmainen wifi-yhteys sekä lennolla näkyviä TV-lähetyksiä. Nämä palvelut ovat saatavilla useimmilla Euroopan reiteillä sekä USA:n ja Karibian reiteillä. Lisäksi tarjolla on videoiden suoratoistopalvelu. Dreamliner-koneissa jokaisella matkustajalla on kosketusnäyttö, jolta voi katsoa TV-sisältöä, pelata pelejä tai seurata lennon etenemistä interaktiiviselta 3D-kartalta. In Boeing 737-800 passengers have access to free Wi-Fi and live TV onboard. Dreamlinerilla matkustaessa ei viihdejärjestelmän ansioista välttämättä tarvitse käyttää omia laitteita, mutta jos tabletin tai puhelimen akku on vähissä, niillekin on tarjolla USB-latauspisteitä. Jos nälkä yllättää, voit tehdä verkon kautta tilauksen, jonka matkustamohenkilökunta tuo luoksesi.